De trinkForm Drankautomaat

Koop, lease of huur hem nu!

divider-flower

Gebruik onze trinkForm concentraten in combinatie met onze drankdispensers en u hebt de beste oplossing voor het tappen van verse, gekoelde drankjes. Er is een geschikte automaat voor iedere toepassing. Of u nu een compacte vrijstaande unit wenst, een automaat voor wandmontage of een machine om in te bouwen; al onze automaten onderscheiden zich door hun innovatieve techniek, energiezuinigheid en hoge hygiënestandaard.

Veelzijdige drankautomaat voor allerlei toepassingen

Of het nu gaat om automatenservice voor bedrijven, gezondheidszorg of op scholen: dankzij hun grote flexibiliteit en aanpassingsvermogen voorzien de drankdispensers voor iedere toepassing in een heerlijk drankje. De drankautomaten kunnen met verschillende betaalsystemen en een optionele uitgifte van koolzuurhoudend mineraalwater worden uitgevoerd.

Betrouwbare technologie, innovatief en zuinig in verbruik

Onze gekoelde drankautomaten besparen ons milieu veel lawaai, onnodige kilometers en Co2 uitstoot. Ons systeem bespaart 80% op opslagruimte en logistiek en 50% op energieverbruik in vergelijking met voorverpakte dranken (flesjes, blikjes, kratten etc.).

Drankautomaten van trinkForm: alles onder één dak

Iedere gekoelde drankautomaat beschikt over een efficiënt drankbereidingssysteem met
een geavanceerde techniek en is te gebruiken zoals ú dat wilt. Met één druk op de knop
bereidt de gekoelde drankdispenser een fruitig trinkForm mineraaldrankje uit hoogwaardig concentraat en drinkwater: efficiënter, voordeliger en gezonder kan het niet!

Bestel meteen de juiste siropen uit ons smaakvolle assortiment. Van automatenlevering tot de technische dienst naar het bestellen van concentraten: bij ons vindt u alles onder één dak!

Onze modellen

Welk drankautomaat past bij mij?

Twijfelt u welke automaat u wilt kopen of huren? Welke drinkdispenser het beste aan uw wensen voldoet, kunnen we het beste bepalen
tijdens een telefonisch gesprek.

Neem contact met ons op

divider-flower

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Bitte fehlende Zahl eingeben: 81 − 78 =

trinkForm is een geregistreerde handelsnaam van

Logo foliapharm

foliapharm GmbH
Alfred-Nobel-Str. 5
D – 50226 Frechen
Tel. +49 (0)2234-95549 0

eMail
info@trinkForm.nl

Privacy policy | Algemene Voorwaarden

[/fusion_text]